Työryhmä

Auliksen henkilökunnalla on vahva osaaminen lastensuojelun- ja nuorisopskykiatrian kasvatus- ja hoitotyöstä. Nuorisokoti Auliksessa on erinomaiset valmiudet kohdata nuoria ja perheitä ongelmineen sekä hyvät resurssit vastata psyykisesti oirehtivien nuorten tarpeisiin.

Meillä on hyvät valmiudet toimia sijoituspaikkana myös lasten- tai nuorisopsykiatrisen osastohoidon jälkeen. Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden, nuorisopsykiatristen osastojen, poliklinikoiden, sosiaalitoimen, koulujen sekä nuoren lähiverkostojen kanssa.

Nuorisokoti Auliksessa on kokenut, hyvin koulutettu ja pysyvä henkilökunta. Auliksen henkilökuntaan kuuluu kolme psykiatrista sairaanhoitajaa ja sairaanhoitaja, joilla on pitkä työkokemus nuorisopsykiatrisesta hoitotyöstä. Lisäksi työryhmään kuuluu kolme sosionomia, YAMK-sosionomi ja kaksi AMK-sosionomia, joilla on laaja-alainen työkokemus nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja joista yhdellä on opettajan pedagoginen koulutus ja kriisityön koulutus. Toisella sosinomilla on ART-ohjaajan sekä koira-avuisteinen ohjaajan tutkinto. Kolmas sosionomeistamme suorittaa tällä hetkellä YAMK-opintoja loppuun.